Dobro došli na internetske stranice Vijeća mađarske nacionalne manjine Grada Zagreba, na kojim osim relevantnih podataka o samome Vijeću i njenim aktualnim dokumentima, možete pronaći i brojne informacije o drugim organizacijama, udrugama, te ustanovama i njenim ustrojsvenim jedinicama koje okupljaju pripadnike mađarske nacionalne manjine u Zagrebu i Republici Hrvatskoj. odnosno djeluju u interesu Mađara u Zagrebu i šire.
U sklopu ovih stranice možete pronaći i važeće zakonske propise koje su od posebnog značaja za život pripadnika nacionalnih manjina, te kontakte važnjih državnih institucija.
Ukoliko vas interesiraju aktualna događanja, o istima se možete informirati odabirom nekog od polja koja Vas direktno prebacjuje na Facebook stranicu, koja ažurno prati sve aktualnosti i zbivanja u Zagrebu.
U svrhu informiranja o proteklim zbivanjima na rapolaganju su Vam i svi do sada objavljeni brojevi Biltena Mađara Zagreba, informatinog lista mađarske nacionalne manjine Grada Zagreba kojeg izdaje Vijeće.
Svoje sugestije i eventualna pitanja slobodne pošaljite na naš e-mail.

Radujemo se Vašem iskazanom interesu i posjeti naše web-stranice.

Srdačan pozdrav,

Zoltan Balaž-Piri 
predsjednik Vijeća mađarske nacionalne manjine Grada Zagreba